excellence through quality

Over ons

Missie

In alles wat wij doen, geloven wij in anders denken. Door niet alléén op zoek te gaan naar professionele vaardigheden bij talenten, maar om te kijken naar de persoonlijkheid en de competenties van de talenten. Met deze missie geloven wij in “excellence through quality” te kunnen verwezenlijken als juiste match tussen cliënt & talent.

Visie

La Beauté Recruitment onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, een bevlogen inzet en een grote betrokkenheid bij elke cliënt en talent. Onze kracht is het talent sourcen, werven en selecteren van unieke talenten voor de mooiste bedrijven in de beauty & wellness spa industrie.

Kernwaarden

  • Passie voor mensen
    Ons werk draait om mensen. We zijn gedreven om het beste in mensen naar boven te halen en hun talenten (verder) te identificeren en te ontplooien.
  • Respectvol en integer
    We zeggen wat we bedoelen en doen wat we zeggen. We hebben respect voor u als cliënt en voor de talenten met wie we werken.
  • Resultaatgericht
    We draaien er niet omheen. Het resultaat is leidend voor de wijze waarop we onze dienstverlening uitvoeren en we overtreffen graag alle verwachtingen.

Even voorstellen?

Mijn naam is Ingrid Borst, eigenaar van La Beauté Recruitment. Met ongelofelijk veel passie ben ik na 30 jaar internationale ervaring in de beauty & wellness spa industrie, waarvan ruim 20 jaar als corporate recruiter, gestart met een eigen RPO-bureau (recruitment process outsourcing) voor de beauty & wellness spa industrie.

Door mijn passie voor het werken in deze industrie, heb ik door de jaren heen diverse functies vervuld bij het bedrijf OneSpaWorld (www.onespaworld.com).
Na mijn 8 jaar ervaring als wellness spa manager op diverse cruiseschepen, heb ik promotie gemaakt tot wellness spa supervisor van 25 Cruiseschepen verdeeld over alle continenten van de wereld. 

In 1997 ben ik voor het bedrijf gestart als internationaal corporate recruiter.
In een internationaal team ben ik verantwoordelijk geweest voor het sourcen, werven, selecteren en aannemen van beauty & wellness spa professionals uit de continenten Europa, Canada en Azië.

Gezien mijn ruime ervaring, passie voor de industrie en een groot netwerk, ben ik ervan overtuigd de juiste match te vinden voor uw bedrijf of u als talent.

Nieuwsgiering wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan vandaag nog contact op met La Beauté Recruitment.

Als recruitment bureau verzorgen wij de juiste match tussen cliënt en talent in Boutique salons & spa’s, wellness spa resorts, luxe hotel spa's, Schiphol Airport en aan boord van luxe Yachts en Cruiseschepen.

Contact

La Beauté Recruitment

Postbus 720
2300 AS Leiden
KVK 82854416
Tel: 06-55104153
E-mail: info@labeaute-recruitment.nl

Mail ons